Mikolai Anikó vagyok, eredetileg közgazdász, de gyerekkorom óta érdekel a gyógyítás, 5 éves korom óta orvos akartam lenni. Közel 20 évet töltöttem multinacionális pénzintézeteknél, de mára már a hivatásomnak élek.

Gyerekkori egészségügyi kihívásaim vezettek egy tudatosabb és egészségesebb életmód felé. Fiammal való várandósságom indított el az olajok útján, és azóta okleveles aromaterapeutaként segítek mindenkinek, aki hozzám fordul, legyen az egy illatos esszencia, parfüm, vagy egy nyugtató illóolajos masszázs. Hiszem, hogy az ember egy érzékeny rendszer, ahol a test, lélek és szellem egyaránt fontos, ezért mindig holisztikus módszerekkel dolgozom.

Várom, hogy az elvonuláson együtt fedezhessük fel belső erőnket és egyensúlyunkat!

JEGY – Jóga tábor és elvonulás – Bereki Birtok 2024. július 14-15-16

Szeretettel, Mikolai Anikó
Okleveles aromaterapeuta, funkcionális táplálkozási szakértő és mentálhigiénés segítő szakember

Hírlevél

Ahogyan érzed magad, az annak a függvénye, hogy milyen szellemiség él Benned. Hogy mennyire vagy tudatos. Ahhoz, hogy jobban legyél, az első lépés az, hogy felelősséget vállalsz az állapotodért és felismered, hogy lehetsz jobban, csak tenned kell érte. Ahhoz, hogy jobban èrezd magad, az kell, hogy tanulj, ismerj, tapasztalj, változz és változtass! Ebben tudok én segíteni Neked.

Kérlek, várj...

<span style="color: #339966;">Kösözön, hogy feliratkoztál.</span>

A jelentkezés feltétele a házszabály megismerése és elfogadása.