Ahogy őszre váltott a természet, úgy áramlunk magunk is át a fém elem időszakába, ami egyben a yin ciklus kezdete.

Az energiák fokozatosan besűrűsödnek, csökken az aktivitás. A természet mindent lecsupaszít, elengedi utolsó terméseit, ezzel párhuzamosan mi is megválunk életünk elavult, idejétmúlt elemétől. Kiengedjük testünkből a fáradt energiákat, hogy helyükre a tisztát, az újat tudjuk fogadni.

A fém elem minősége ehhez átmenetet, átalakulást biztosít. Tükrözi a természet spirituális természetét, az elengedés és befogadás áramlását. A befelé fordulás időszaka ez, ahol a koncentráció a természet körforgására emlékeztet.

Az időjárás otthonunk melegébe csalogat. Egyre kevesebbet engedünk be a külvilágból és egyre több időt töltünk el önmagunkkal mélyen kapcsolódva. A fém elemmel való kapcsolódás jelképezi az önMAGunkba való visszahúzódást, hogy belül táguljunk, ezzel segítve az elengedés, a gyász és a búcsúzás folyamatait.

A fém elemet nehezebb érezni, mint a többi elemet hiszen nem kézzel fogható, ahogyan belső értékein sem. Mivel a földben képződik, mélyen rejlő sajátossága, hogy értéket ad. Által leszünk képesek tisztán látni önértékelésünk szilárd alapjait. Ragyogó tisztasága lehetővé teszi az új utak, lehetőségek meglátását. Szilárdsága és stabilitása támogatja az erős határok felhúzását, megértését annak, hogy nemet mondani nemesít.

Esszenciája feltölt minket életerővel, bátorsággal és határozottsággal. Szilárddá és ellenállóvá tesz, hogy a telet kiegyensúlyozott állapotunkba tudjuk fogadni.

Ezen dolgozunk majd a Santhi method háza táján, hogy megtapasztaljuk milyen új van születőben bennünk.

Hírlevél

Ahogyan érzed magad, az annak a függvénye, hogy milyen szellemiség él Benned. Hogy mennyire vagy tudatos. Ahhoz, hogy jobban legyél, az első lépés az, hogy felelősséget vállalsz az állapotodért és felismered, hogy lehetsz jobban, csak tenned kell érte. Ahhoz, hogy jobban èrezd magad, az kell, hogy tanulj, ismerj, tapasztalj, változz és változtass! Ebben tudok én segíteni Neked.

Kérlek, várj...

<span style="color: #339966;">Kösözön, hogy feliratkoztál.</span>

A jelentkezés feltétele a házszabály megismerése és elfogadása.