Nagyon vártam, hogy megosszam Veletek a hírt, hogy a 2024 júliusában megrendezésre kerülő sombereki jóga tábor és elvonulás programjaként Gyulai Julcsi mantra koncertet ad. 

Gyulai Júliának hívnak, Julcsinak szoktak becézni. Énekléssel, zeneszerzéssel, jógával, ajurvédával és védikus asztrológiával foglalkozok, rendszeresen tartok elvonulásokat, szertartásokat.

Kisgyerek korom óta énekelek, a családunkban minden eseményen nagy zenélések voltak. Korán megtanultam a zene közösségformáló és összetartó erejét, zenei iskolába jártam, ahol kóristaként, szólistaként beleszeretettem az éneklésbe. Gitározni egyedül tanultam meg 11 évesen, hogy tudjam magamat zeneileg kísérni, és már két hét múlva egy Ki mit tud színpadán álltam, annyira vágytam arra, hogy a zenét megosszam másokkal is. Számomra a zene és az éneklés az öröm és a jókedv, a vidámság és a felhőtlenség. Ezt közvetítem, ezt szeretném átadni. Az évek során volt rock zenekarom, rengeteg tábortüzes éjszakai zenélés, mantra zenekarom, és pár éve a dél-amerikai medicine dalok ejtették rabul a szívemet.

14 éve kezdtem el rendszeresen jógázni, 9 éve járok ki rendszeresen Indiába, hogy tiszta forrásból tanulhassam az ászanákon felül a mantrákat, filozófiát, ajurvédát, védikus tanulmányokat A jógával a transzcendensnek való önátadás, az isteninek való felajánlás, tiszteletadás került be a zenémbe. A minden napos gyakorlás fókuszáltságot, erőt, odaadást és elhivatottságot tanít, amit a zenei életemben is alkalmazok, kamatoztatok. Hatalmas öröm számomra, hogy a gyógyulást, emelkedést egyéni és kollektív szinten is támogathatom az általam gyakorolt eszközökkel.

A zene, a mantrák, az éneklés olyan elképesztő gyógyító erővel rendelkezik, amely semmilyen más módszerhez nem hasonlítható. Összehangol önMAGunkkal, a Lelkünkkel, megtisztítja a szívünkre nehezedő anyagi szennyeződéseket, a nehéz érzelmeket, mérgező gondolatokat, fájó lenyomatokat. Emel, könnyít, felszabadít.

Természetesen a tudatos hozzáállás ebben a folyamatban is kulcsfontosságú. Ha az a szándékom, hogy a zene gyógyító hullámait alkalmazzam, akkor abban fog segítségemre lenni.

Használd bátran a zene gyógyító erejét, énekelj, hallasd a hangod, kapcsolódj legmélyebb érzéseidhez, szeresd át a zenével magadat, és meglátod egy olyan mély öröm és boldogság fog a felszínre törni, ami semmihez sem fogható és ami senkitől és semmitől nem függ! Állandó a jelenléte, neked kell ráhangolódnod! A zene ebben támogat!

https://soundcloud.com/julia-gyulai/asato-ma-sadgamaya

És ha felfedezted az öröm forrását, amely mindannyiunkban ott szunnyad, akkor azt elkezded a hangodon, zenéden keresztül sugározni, képessé válsz arra, hogy másokat is emelj és gyógyíts a hangodon keresztül! Sőt, egész nagy tereket és képes leszel ráhangolni erre a magas rezgésre!

Az elvonulás részleteit itt találod:

Jóga tábor és elvonulás

Szeretettel és örömmel várunk!

Hírlevél

Ahogyan érzed magad, az annak a függvénye, hogy milyen szellemiség él Benned. Hogy mennyire vagy tudatos. Ahhoz, hogy jobban legyél, az első lépés az, hogy felelősséget vállalsz az állapotodért és felismered, hogy lehetsz jobban, csak tenned kell érte. Ahhoz, hogy jobban èrezd magad, az kell, hogy tanulj, ismerj, tapasztalj, változz és változtass! Ebben tudok én segíteni Neked.

Kérlek, várj...

<span style="color: #339966;">Kösözön, hogy feliratkoztál.</span>

A jelentkezés feltétele a házszabály megismerése és elfogadása.