A földelést akkor tapasztaljuk meg, amikor a csupasz bőrünk közvetlenül kapcsolódik a Földanyához. Így energetikailag fókuszált, központosított vagy. Humánként, vagyis földi lényként egyensúlyunk úgy képes megmaradni, ha a természet közvetlen közelébe tudunk maradni vagy amennyi időt csak tudunk, hozzá kapcsolódva maradunk. Egyszerűen nem arra vagyunk teremtve, hogy mindig bent legyünk valaminek a falain belül, vagy kilépve onnan öntött műanyaggal a talpunkon lépdeljünk. A „modern” életmód ilyen formán korlátozza tiszta kapcsolatát a lábunk alatt lévő földdel, energia csatornával.

Energetikai testek vagyunk, a természetben pedig minden körülöttünk tiszta energiából származik.

A modern technológiák úgy nevezett „szennyezett” energiával fertőzik a finom energetikai testünket, vagyis ahelyett, hogy segítene, árt! Mégis őket nevezik pozitív ionoknak, amelyek ironikus módon negatívan hatnak ránk.

Az élet az egyensúlyról szól: ha egy életen át több pozitív ionnak (vagyis elektromos energiának-szennyezett energiának) vagyunk kitéve, mint negatív ionnak, az az EGÉSZségünket tönkre is teheti. A gyógymód a Föld természetes ereje. Ingyenes medicina, amely bárki számára hozzáférhető. Nincs apró betűs mellékhatása, amint bőrünk kapcsolatba kerül a földdel, újra egyensúlyi állapotba kerülünk. Ez az állapot pedig támogat minket abban, hogy jól éljünk (figyelem nem jólétről, jól létről van szó), jó EGÉSZségben.

 

 

 

 

 

Bizonyított pozitív hatásai:

  • természetesen módon kezeli a szorongást
  • elvezeti a túlhalmozódott pozitív ionokat
  • feltölt a földből származó negatív ionokkal, amely fizikai és energetikai testünket is egészségesen tartja
  • ezáltal erősíti az immunrendszert
  • csökkenti a vérnyomást
  • segíti az alvás minőségét
  • növeli a fizikai erőt
  • leküzdi a betegségeket, gyulladásokat a szervezetben
  • gyorsítja a gyógyulási folyamatokat

A júliusi jógatábor során sokat földeljük majd magunkat, minden adott lesz hozzá, hiszen a természet lágy ölében gyógyulhatunk 3 napon át. Jóga tábor és elvonulás- Bereki Birtok 2024. július 14-15-16

Hírlevél

Ahogyan érzed magad, az annak a függvénye, hogy milyen szellemiség él Benned. Hogy mennyire vagy tudatos. Ahhoz, hogy jobban legyél, az első lépés az, hogy felelősséget vállalsz az állapotodért és felismered, hogy lehetsz jobban, csak tenned kell érte. Ahhoz, hogy jobban èrezd magad, az kell, hogy tanulj, ismerj, tapasztalj, változz és változtass! Ebben tudok én segíteni Neked.

Kérlek, várj...

<span style="color: #339966;">Kösözön, hogy feliratkoztál.</span>

A jelentkezés feltétele a házszabály megismerése és elfogadása.