Yin jóga és hangfürdő

3 900Ft

Az ősz a nagy átalakulás időszaka. A nyári kiteljesedés után elkezd a természet fokozatosan visszahúzódni önmagába, és ezt tesszük mi is. Lassú, nyugodt, folyamatos, melegítő, stabilizáló. Ezek a minőségek jelennek meg yin jóga gyakorlásunkban. Az elmefolyamatok először elcsendesednek, majd teljesen megszűnnek és csak a tiszta figyelem marad.

A befelé figyelésünk tiszta és mély állapotát egy csodás hangfürdő kíséri Bogdán Dóra, hangterapeuta közreműködésével.

A hangterápia egy olyan terápiás módszer, amely a hangok és rezgések alkalmazásával segíti elő a testi, lelki és szellemi gyógyulást. A csoportos hangfürdőn hangtálakat, gongokat és egyéb hangterápiás hangszereket használunk. Ezek az eszközök különleges frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki, amelyek pozitívan hatnak a test energiarendszerére, csökkentik a stresszt, és elősegítik a mély relaxációt.
A hangterápiára speciálisan válogatott IASH (International Academy of Sound Healing) hangtálak gyógyító minőségű hangrezgései felszabadítják a test, az elme és a szellem által okozott energia elzáródásokat. Ez a lelki megkönnyebbülés teszi lehetővé, hogy elérjük a kiegyensúlyozott belső békét és boldogságot.
Időpont: 2024. október 18. 19:30- 21:00
Helyszín: Jurta Budapest Energiaközpont-mutasd a térképen
Részvételi díj: 3900 Ft
A férőhelyek száma limitált, maximum 20 főt tudunk fogadni.
Matracot, takarót, teát a helyszínen biztosítunk számodra.
Szeretettel várunk,
Brigi és Dóri

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Yin jóga és hangfürdő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük