Az online terem

Köszönöm és nagyon örülök, hogy megkerestél, bízom benne, hogy tetszeni fog számodra az online termem felépítése, programjai!

Hetente 3-4 alkalommal találkozunk élőben, amikor is 45-60 perc közötti órákra számíthatsz. Az órák váltakozva funkcionális edzèsek, aktív mobilizálások, no jumping kardió órák, core program, jóga, légzésgyakorlatok ès meditációk lesznek, hiszen ezekre egy EGÈSZsèges testlèleknek mind nagy szüksége van.

A csoportot az alábbi linken találod meg:

vagy facebook-on keress rám:
“Santhi method- Brigi online terme”

Drága Brigi!

Nagyon örülük, hogy tavasszal rátaláltam a Santhi method-ra, akkor még nem is sejtettem, hogy rövid időn belül mennyire szükségem is lesz rá(d)…Nyáron ugyanis egy rettenetesen nehéz időszak vette kezdetét az életemben, amiben nagyon sok erőt és energiát adtak nekem a gyakorlásaid. Mindenhol érzem a változást, legfőképp MAGamban, eddig soha nem tapasztalt érzésekkel találkozok egy-egy gyakorlás során. Az meg már csak hab a tortán, hogy kívülről is formálódok, mindenféle „kockahas” és „kerékpopsi” kihívások nélkül 😊 Annyira kerek ez az egész módszer, mindenre kihat, és tényleg mindenre figyelsz. A Nőiségünk minden működési szintjét megélhetjük itt, a megőrüléstől 😊 a teljes befelé fordulásig.

Szeretem, hogy az órák során mindig tudom, mit miért csinálok, no és tűpontos instrukciókkal látsz el minket. Képzeld lassan 10 éve küzdök pajzsmirigy problémákkal, amire már sok diétát és tornát kipróbáltam, viszont 2 hónapja jelentősen csökkentek a tüneteim, amit szerintem a Santhi method-nak köszönhetek. Egy szó mint száz, nagyon köszönök mindent, és remélem még jó hosszú ideig tagja lehetek ennek a közösségnek 😊

Szia Brigi!

Képzeld a madeirai túránk alatt állandóan a tőled tanult nyaki- és váll lazító gyakorlatokat csináltam és megmaradt a teljes mozgástartománya a nyakamnak, ami régen mindig durván beállt. Szóval nagyon hálás vagyok, hogy ilyen szuper dolgokra tanítasz. Illetve a mantrázás segített át nagyon sok veszélyes részen. Segített fókuszálni hova lépjek, és nem a szakadékokra, folyókra vagy éppen az eltévedéseinkre koncentrálni. Nem tudom, hogy a védelmi mantra, a szerencse vagy mindkettő, de valami vigyázott ránk az erdőtűz alatt is. Persze már hiányzott az edzés is, úgyhogy ma a hotel szoba szőnyegen nyomtam a detox jógát. Nagyon hasznosnak érzem, amiket tőled tanulok 😊

Ezzel nyitottam a veled töltött hetem tegnap, nagyon rövid leszek. Profánul megfogalmazva: tegnap megcsináltam izzadva szinte minden gyakorlatnál, de nagyon figyelve a kivitelezésre, ma meg ebéd után pár órával eggyel BELJEBB kellett tennem az övet a farmerben, mert csúszott lefelé a hasamon! Szóval ennyire tudsz hatékony lenni. Ismersz, nem vagyok kezdő edzés terén, de még engem is meglepett az élmény 😊 Köszönöm az ilyen megdöbbentően hatékony gyakorlásokat <3

Köszönöm szépen Brigi 😊

Az elején azt írtam mikor a csoportba jöttem, hogy csendes vagyok, és úgy gondoltam nem írogatok, de egyszerűen kihozod belőlem 😊

Olyan löketet kaptam most Tőled, amire bevallom őszintén nem számítottam, mivel nem ismerlek. De annyira változatos edzéseid vannak, és a jóga által olyan új érzések, tapasztalások jönnek, hogy egyszerűen ki kell írjam magamból. Tetszik minden: az óra vezetése, a hosszú bemelegítés, nyújtás, a humor, a nagyon ötletes, változatos gyakorlatok. A jógád SZÉP <3 ezt máshogy nehezen tudnám jellemezni.

Kedves Brigi 😊 <3

Ez egy csoda volt, első Yin jóga gyakorlásom. Inkább a dinamikusabb jógát preferálom. Amit ma tapasztaltam még nem fordult elő velem, elsírtam magam gyakorlás közben… Csodálatos vagy, ahogy végig vezeted a gyakorlást, a hangod, a mondanivalód, gyönyörű élményt adtál ma nekem, köszönöm <3 Azóta is ezen járnak a gondolataim

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Egy nagyon izgalmas utazásra egy szellemileg, fizikálisan fittebb és harmonikusabb önmagad felé!
Kezdő és haladó szinten egyaránt végezhetőek a gyakorlatok, mivel minden esetben a könnyített és a nehezített módot is mutatom.

Tulajdonképpen csak magadra és az elszántságodra 🙂

Ezen kívül néhány „alap” eszközre, de nem feltétlenül, mert szinte mindegyik helyettesíthető valami otthoni tárggyal. Amit használhatunk kis kézisúlyzó (kezdésként az 1-2 kilós elég), puha labda , miniband szalag, szőnyeg.

Az online terem egyik legnagyobb előnye, hogy az edzések bármikor és bármennyiszer visszajátszhatók a tagsági időtartam alatt. A videókat HD minőségben is rögzítem,, amit szintén elérhetővé teszek a tagok számára. A csoport tagság valamint a videó linkjeinek 3-ik fél részére történő továbbítása vagy megosztása szigorúan tilos, megsértése végleges csoporttagság kizárással jár.
Folyamatos csoporttagság esetén csak annyi a teendőd, hogy a hónap elején elküldöd a havi díjat és a közleménybe beírod az aktuális hónapot (például Kiss Andrea-október).
Ha nem szeretnéd folytatni vagy csak átmenetileg kihagynál pár hónapot, a tagság végét követően, kérlek jelezd ezen szándékodat felém e-mailben, így a csoporttagságod a következő hónap 6-án gond nélkül lezárul.

Kipróbálom

Ahogyan érzed magad, az annak a függvénye, hogy milyen szellemiség él Benned. Hogy mennyire vagy tudatos. Ahhoz, hogy jobban legyél, az első lépés az, hogy felelősséget vállalsz az állapotodért és felismered, hogy lehetsz jobban, csak tenned kell érte. Ahhoz, hogy jobban èrezd magad, az kell, hogytanulj, ismerj, tapasztalj, változz és változtass! Ebben tudok én segíteni Neked.

A jelentkezés feltétele a házszabály megismerése és elfogadása.