A rohanó hétköznapok sokszor megkívánják tőlünk, hogy siessünk, rohanjunk, égjünk ezer százalékon.

Vajon meddig bírja testlelked ezt a pörgést töltekezés nélkül? Elárulom, nem sokáig!

 

Egy teljes napos workshopra invitállak, ami csak MAGadról szól.
 

Eszközöket tanítok, hogy hogyan juthatsz el önvalódig. Félelmek nélkül, megtartó energiákban tapasztalhatod meg, hogy mi vagy ki lakik a MAGodban. Hogyan emelheted fel és milyen hangon képes megszólalni.

Olyan ászanákat, mantrákat és kriyákat sajátíthatsz el, amelyek támogatást jelentenek, hogy kapcsolódni tudj legbelsőbb szükségleteiddel, hogy félelmek nélkül, őszintén szembenézhess magaddal. Ezek a gyakorlatok elkísérnek majd a hétköznapokban és a kellő pillanatban segítségül hívhatókká válnak.
A workshop végén egy csodás hangfürdőben lesz részed.
„Tartozol magadnak annyival, hogy önMAGad légy!”-Yogi Bhajan

Részvételi díj: 19.900 Ft

Helyszín: RMYoga Studió, 1052 Budapest, Bécsi utca 1

A résztvevők száma korlátozott, helyedet úgy tudod biztosítani, ha a részvételi díj felét elutalod, a másik felét érkezésedkor rendezzük 🙂

Jelentkezésedet itt regisztráld: Regisztrálok

Szeretettel várlak,

Brigi

Kipróbálom

Ahogyan érzed magad, az annak a függvénye, hogy milyen szellemiség él Benned. Hogy mennyire vagy tudatos. Ahhoz, hogy jobban legyél, az első lépés az, hogy felelősséget vállalsz az állapotodért és felismered, hogy lehetsz jobban, csak tenned kell érte. Ahhoz, hogy jobban èrezd magad, az kell, hogy tanulj, ismerj, tapasztalj, változz és változtass! Ebben tudok én segíteni Neked.

A jelentkezés feltétele a házszabály megismerése és elfogadása.